FRESH AND FRIET

FRESH AND FRIET All burgers are 180 gram Freshly Ground Beef

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1054 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fresh and friet. Meer weten? Ontdek meer

3 jul 2022 om 9:36 Weer mijn blikje cola vergeten. Ga er ook niet meer achter aan bellen en bestel ook wel niet weer Twijfel of het vergeten is of bewust
2 jul 2022 om 21:07 Patat smaakte naar oud frituurvet. Hamburgers smaakte goed. Vind de prijs te hoog. Eten was gevallen. Al met al beetje tegenvaller.
27 jun 2022 om 19:47 Was zalig en perfect op de afgesproken tijd en plek. Super.
23 jun 2022 om 21:32 Bezorging veel te laat, burgers soppig, patat slap, onbeleefde klantenservice. Één groot fiasco!
11 jun 2022 om 19:50 Aso bezorger, bonkt op de deur, loert naar binnen terwijl ik binnen nog geen minuut bij de deur sta. Geen respect van hem
5 jun 2022 om 7:45 normaal bestel ik bij de Munt, maar die zorgden deze dag niet, dus nu bij jullie. ik ga vaker bij jullie bestellen, want het was heerlijk.
3 jun 2022 om 14:38 Top burger en top burrito. Wel prijzig, maar goed, wel waar voor je geld.
26 mei 2022 om 19:56 Lekker als altijd!
26 mei 2022 om 11:12 Koude burger, missende ingrediënten. Duurdere burgers.
20 mei 2022 om 20:03 Lekker
17 mei 2022 om 19:24 We vonden het wel lekker maar erg duur
8 mei 2022 om 20:59 Eten was koud. Ik heb 13 keer gebeld omdat het afgesproken tijdstip al met 30 minuten overschreden was. Er werd niet opgenomen of ik kreeg de "in gesprek" toon. Geen telefoontje, geen mailtje, niets vanuit Fresh en Friet zelf. Echt niet ok.